Hotel Olympik Artemis Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 74 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 25.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Čistota kobercov

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, je mi nepříjšmné, že jste byl s pobytem, resp. se službami hotelu velmi málo spokojen. škoda, že jste své důvody předem nekonzulotoval v recepci hotelu, určitě bychom při 8 denním pobytu byli schopni reagovat, resp. odstranit nedostatky a připomínky, které vedly k Vaší nespokojenosti se službami hotelu.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 21.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, mrzí mi, že jste nebyl se službami hotelu spokojen, zejména fakt, že jste důvody své nespokojenosti nerozepsal alespoň částečně v bodech v pozámky.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 5.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
67 %
  • Wifi na pokoji pouze za příplatek (při ceně hotelu zarážející).

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, WIFI připojení je bez poplatku v hotelové hale a v restauračních prostorách...
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

dospělý pár, 15.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • room were big enough

  • bed was to hard no wifi connection, no instructions for it you couldn't shower under the shower, was broken airo was very noisy

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Thank you for fill of the form ... I am very sorry, that you were not so satisfied with our services... WIFI connectivity is free of charge in public spaces - restaurant and hotel hall..
Vlastislav Šos
General manager

Robert

jednotlivec, 27.4.2017

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, překvapila mi velmi nízká známka za "komfort", škoda, že jste v poznámce neuvedl nedostatky... Jsem přesvědčen, že Hotel Artemis svým vybavením převyšuje standard kategorie****.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Jiri

jednotlivec, 24.10.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • špatně uklizená koupelna, nefunkční telefon z pokoje na recepci, špatná konektivita k internetu

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, děkuji za připomínky, ve kterých uvádíte důvody Vaší nespokojenosti se službami v hotelu..
Je pro nás důležité znát názory našich klientů..
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Igor Zahumensky

dospělý pár, 18.12.2017

Prievidza Slovensko

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Pre tento hotel sme sa rozhodli uz druhykrat z dovodu lokality, prostredia a pomeru ceny ku kvalite. Urcite sa sem vratime opat. Velmi sme ocenili moznost skorsieho ubytovania

  • Vacsia pozornost by mohla byt venovana cistote izby, najma okolo stien, pri posteliach (tazsie pristupne miesta) - spina na koberci. Ponuka ovocia na ranajkach by mohla byt rozsirena.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, jsem rád, že jste k jednotlivým bodům vyplnil příslušné poznámky s jednotlivými postřehy 9 úrovni komunikace našich zaměstnanců a o nedostatcích v čistotě. je to pro nás velmi cenná zpětná vazba.
Věřím, že při další návštěvě bude úrověň poskytované služby na vyšší, tedy odpovídající úrovni.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Jana Golianová

jednotlivec, 6.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Líbil se mi pokoj i čistota pokoje a celého areálu hotelu.

  • Nelíbilo se mi internetové připojení. Starost navíc, systém zbytečně složitý. Potvrzení o internetu odkliknete pouze na Exploreru, ne na jiných vyhledávačích. Jeden kód funguje pouze na 1 přístroj, takže pokud se Vám první připojí mobilní telefon , pak máte smůlu. Také nefungovala hotelová restaurace-tedy na jídlo. Snídaně fungovali v pořádku.

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnotícího formuláře... Jsem rád, že jste uvedla důvody nespokojenosti, internetové připojení v hotelové hale, případně v restauracích je bez poplatku a s neomezeným počtem přístrojů... V hotelových pokojích je inetrnetové připojení za poplatek k jednomu aparátu...
V hotelu je snídaňová restaurace a restaurace s provozem do 11.00 - 23.00 hod..
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Radim

jednotlivec, 24.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Blízko centra, příjemný personál, vana v koupelně

  • V koupelně by mohlo být mýdlo popř. sprchový gel. Nemyslím si, že všichni zákazníci si je vozí sebou do 4 hvězdičkového hotelu. Pobyt byl příjemný, jediná větší nepříjemnost bylo jakési cvakání asi v klimatizaci, což bylo nepříjemné zejména v noci, kdy se nedalo usnout... Připadalo mi to jako by byla pod stropem jehličková tiskárna. Jinak jsem byl spokojený :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, jsem rád , že jste upozornil na negativní vlivy, klimatizaci prověřímně.
Jsem rád, že celkově pobyt a poskytnuté služby hodnotíte pozitivně
Vlastislav Šos
Statutární ředitele...

Pavel

dospělý pár, 16.12.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Dobra snídaně velky výběr v jídle a napojích.

  • Strašné vedro na pokoji nešlo tam vydržet připadali jsme si jako v sauně.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění formuláře, jsem rád, že jste vyjádřili v poznámkách kladné i záporné dojmy z pobytu..
Zpětná názorová vazba od našich klientů je pro nás vždy velmi důležitá.
Vlasislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

dospělý pár, 18.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení a jsem rád, že jste byl se službami hotelu vcelku spokojen...
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Hubert

dospělý pár, 13.12.2015

Orlová Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, dle průměrné známky se domnívám, že jste byl se službami hotelu spokojen.
S pozdravem
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Jan

dospělý pár, 9.5.2017

Klatovy Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • V podstatě se vším jsme byli spokojeni, až na drobnosti uvedené v další části. Potěšily nás snídaně, byl bohatý výběr.

  • Chybějící české návody k ovládání klimatizace a trezoru. Nedostali jsme informaci, jak se na pokoji spouští elektřina, takže chvíli nám trvalo, než jsme na to přišli.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení a jsem rád, že jste byli se službami v hotelu spokojeni..
Děkuji za připomínku o "českých mutacích"...
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 26.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení a jsem rád, že jste byl se službami v hotelu celkově spokojen.
Těším se na další návštěvu.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 15.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Přístup personálu i při pozdním Check IN.

  • Drahé parkovné na to, že je parkoviště volně přístupné komukoliv a kdykoliv a ostraha v noci spí. Více čistoty v koupelně, ty dlouhé vlasy a chlupy na vaně a zemi opravdu nebyly moje. Sežeňte si někoho na hotelovou televizi, ta kvalita obrazu a výběr programů v době DIGI vysílání za moc nestojí. Analogové vysílání je už přežitek minulé doby i v hotelích.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení a za uvedení připomínek v poznámce "negativní"...
Za nedostatky se omlouvám, Vaše hodnocení jsem uvítal, neboť si cením názorů a připomínek i negativních od našich klientů.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 18.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení...
Vlastislav Šos
statutární ředitel

Společnost Europrinty s.r.o.

skupina přátel, 24.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • V blízkosti stanice metra

  • Vypisování na recepci ubytovacího lístku

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkuji za Váš čas, který jste věnoval při vyplnění hodnotícího formuláře. Jsem potěšen poměrně dobrým hodnocením, resp vysokým bodovým ohodnocením.... Registraci klientů, resp. jejich osobní vyplnění přihlašovacího lístku je vyžadováno ze strany
Policie ČR. Striktní dodržování tohoto předpisu je předměntem kontrol Policie ČR, při nedodržení by hotelu hrozila vysoká pokuta.
Budu rád, když při Vaší další návštěvě Prahy využijete našich služeb.
S pozdravem
Vlastislav Šos
Generální ředitel

Igor

dospělý pár, 17.9.2018

Slovensko

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkujiza vyplnění hodnotícího formuláře a jsem rád, že jste byl se službami v hotelu spokojen. Těšíme se na další návštěvu.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Anonym

jednotlivec, 24.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení, jsem rád, že jste byl v hotelu se službami spokojen, což jste vyjádřil svým hodnocením...
Vlastislav Šos
Statutární ředitel

Ľubomír Stanko

jednotlivec, 23.2.2017

Lipt.Mikuláš Slovensko

  • Celkové hodnocení
84 %
  • V hoteli som sa zdržiaval len v noci, nemal som žiadny problém, všetko bolo OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Olympik Artemis odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za vyplnění hodnocení a jsem velice potěšen, že jste byl se službami hotelu spokojen, což jste vyjádřil i v poznámce svého hodocení...
Těším se na další návštěvu.
Vlastislav Šos
Statutární ředitel